Pilke lastenhoito palvelee yrityksiä myös koronatilanteen aikana – Tilaa lastenhoitoapua etätyöpäiviin!

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana sairaan lapsen hoitopalvelumme on tauolla. Olemme kuitenkin myös tässä tilanteessa yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna.

Terveellinen ja turvallinen ympäristö ohjaa toimintaamme. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Pilke lastenhoidon palveluista saa lastenhoitoapua vain terveille, täysin oireettomien perheiden lapsille. Pidämme erityisen tarkasti huolta myös siitä, että kaikki lastenhoitajamme ovat täysin oireettomia.

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään. Jos huomaamme koronaviruksen aiheuttavan huolta lapselle, hoitajamme käyvät lapsen ikätasoisesti rauhoittavaa keskustelua arkisen puuhailun ohessa.

Usein kysyttyä koronasta

Kun perhe tilaa meiltä lastenhoitoapua, keskustelemme ensin yhdessä kaikkien perheenjäsenten terveydentilasta selvittääksemme mahdolliset terveysviranomaisten ohjeiden mukaiset riskitekijät. Lisäksi olemme tarkasti ohjeistaneet jokaisen lastenhoitajamme perumaan välittömästi vuoronsa, jos heillä ilmenee oireita tai heidän yleisvoinnissaan tapahtuu muutoksia. Uusissa tilauksissa oireettoman ajan tulee olla puolin ja toisin 14 vuorokautta. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarvittaessa.

Tämän toimintamme lähtökohta on, että tarjoamme palvelua vain oireettomille perheille ja työtä tekevät vain oireettomat lastenhoitajat. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme etätyöpäivän lastenhoitoavun ulkoiluna, jolloin lastenhoitaja ei vieraile perheiden kotona sisätiloissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa (kunnan palvelusetelillä tuotettava lastenhoitopalvelu) ja riskiryhmien suojaamiseksi lastenhoitajamme käyttävät tarvittaessa hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi hoidamme kerrallaan vain saman perheen lapsia.

Perhe saa tilatusta lastenhoitopalvelusta kotitalousvähennyksen. Yritysten kautta tilattu terveiden lasten hoitopalvelu ei ole verovapaa henkilöstöetu, kuten sairaan lapsen hoito -työsuhde-etuna on.

Etäpäivien lastenhoitoapu ei ole verottajan näkökulmasta ”sairaan lapsen hoitoa”, vaan työnantajan järjestämä verotettava henkilökuntaetu. Terveen lapsen hoitopalvelu ei siten ole verovapaa työsuhde-etu työntekijälle, eikä verovähennyskelpoinen kulu yritykselle. Toistaiseksi emme tuota lainkaan sairaan lapsen hoitopalvelua.

Olemme linjanneet, että tässä poikkeustilanteessa tuotamme lastenhoitopalvelua samoin perustein kuin varhaiskasvatuspalveluita on tarjolla. Toimintamme lähtökohta on, että tarjoamme palvelua vain oireettomille perheille ja työtä tekevät vain oireettomat lastenhoitajat. Mahdollisuuksien mukaan toteutamme etätyöpäivän lastenhoitoavun ulkoiluna, jolloin lastenhoitaja ei vieraile perheiden kotona sisätiloissa.

Tilaa lastenhoidon lahjakortti

Ilahduta lapsiperhettä ja anna heille 3 tunnin lastenhoitoapu lahjaksi. Tilaa tästä Pilke lastenhoidon lahjakortti, hinta 95 eur. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta.

Tilaa lastenhoitaja:

020 768 9777

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

maanantaista torstaihin kello 7–21
perjantaisin kello 7–16
sunnuntaisin kello 13–21

Jätä yhteydenottopyyntö:

Tehokas etätyöpäivä – Tilaa lastenhoitoapua organisaatiosi avainhenkilöille!

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana sairaan lapsen hoitopalvelumme on tauolla. Olemme kuitenkin myös tässä tilanteessa yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna. Tilaa kauttamme etätöitä tekevälle työntekijälle puolenpäivän- kokonaisen etätyöpäivän lastenhoitoapua: ulkoilua raikkaassa kevätsäässä tai virikkeellistä puuhaa kotona, mikä vain perheen etäpäivään parhaiten sopii!

Etäpäivän lastenhoitopalvelu tuotetaan sopimusasiakkaillemme sopimuksen mukaisesti hinnoiteltuna.

Huomioithan, että etäpäivien lastenhoitoapu ei ole verottajan näkökulmasta ”sairaan lapsen hoitoa”, vaan työnantajan järjestämä verotettava henkilökuntaetu. Terveen lapsen hoitopalvelu ei ole verovapaa etu työntekijälle, eikä verotuksessa vähennettävä kulu yritykselle.

Henkilökuntanne voi tilata Pilkkeen kuluttaja-asiakkaana etäpäiviin esim. 3 tunnin ulkoilun lapsille Pilkkeen lastenhoitajan kanssa, jolloin lastenhoitopalvelu oikeuttaa perheen kotitalousvähennykseen, lue tästä lisää!

Haluatko kuulla lisää lastenhoidon yrityspalveluistamme?

Elina Biström

Myyntipäällikkö

044 302 0006
elina.bistrom@pilkelastenhoito.fi

Kerron mielelläni lisää yhteistyömahdollisuuksistamme yritysten kanssa; sairaan lapsen hoito -työsuhde-etuna, erilaiset loma-aikojen ja muiden tapahtumien lastenhoitopalvelut, lapsi työpaikalla -päivän järjestelyt jne.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu.

Miksi Pilke lastenhoito?

  • Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluumme.
  • Lastenhoitajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia.
  • Tarkistamme huolella hoitajien taustat, työkokemuksen sekä suositukset.
  • Koulutamme hoitajiamme jatkuvasti.
  • Meiltä löytyy osaamista erityistarpeisiin: lastenhoitajinamme työskentelee myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

”On vaikka mitä leikkejä leikittävänä”

Yksi Pilkkeen yli sadasta lastenhoitajasta on Tarja Koivunen. Useimmin Tarjan työpäivät menevät sairastavia lapsia hoitaessa. Kun esimerkiksi flunssa tai kuume pitää lapsen kotona toipilaana, vanhemmat voivat tilata lapselle lämpimän hoitajan ja lähteä levollisin mielin töihin.

– Monesti lapsi on reipas kipeänäkin, ja päivä menee lapsen voinnin ja halujen mukaan leikkiessä, askarrellessa, lukiessa ja lautapelejä pelatessa. Aika äkkiä näkee lapsen persoonallisuuden ja pystyy vaistoamaan, miten lapsen kanssa ollaan.

tarja-koivunen-round-2

”On ihanaa, miten lasten mielikuvitus laukkaa.”

Yleensä tieto hoitokeikasta tulee Tarjalle edellisenä päivänä tai samana aamuna kello 7:n jälkeen. Kun Tarja kuulee lapsen iän, hän miettii mitä askartelu- ja leikkitarvikkeita ottaa mukaan.

– On ihanaa, miten lasten mielikuvitus laukkaa. Kun souvii heidän mukana, on vaikka mitä leikkejä leikittävänä.

Pilkkeen hoitajat noudattavat aina vanhempien ohjeita ja toiveita. Vanhemmat tavatessaan myös Tarja kyselee olennaiset tiedot, että päivä varmasti sujuu hyvin. Ja niin ne ovatkin sujuneet. Tarjan polku lastenhoitajaksi ei ollut se perinteisin, sillä hän vaihtoi yli 30-vuotisen työuran toimistotehtävissä ja markkinoinnissa lastenhoitoon.

– Olen tykännyt työstä paljon ja saanut vanhemmilta hyvää palautetta. On tuntunut, että tämä on se mun juttu.

0
PROSENTTIA

lastenhoidon asiakkaista suosittelee
(maaliskuussa 2020)

Suosittelisitko Pilkettä?

Tyytyväinen asiakas on Pilkkeen tärkein onnistumisen mittari. Siksi keräämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Asiakaskokemuksia kerätessämme yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Pilkettä ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.