Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään – ja joiden hellään huomaan vanhemmat voivat jättää lapsen eri arjen tilanteissa.

Pilkkeen lastenhoitopalvelu on käytettävissä 24/7, eli minä päivänä ja mihin kellonaikaan tahansa. Lastenhoitajamme saapuu paikalle nopeimmillaan puolessa tunnissa. 

Tilaa lastenhoitaja kotiin,
soita: 09 4245 5388

Asiakaspalvelumme palvelee sinua henkilökohtaisesti:

  • maanantaista torstaihin klo 7–21
  • perjantaisin klo 7–16
  • sunnuntaisin klo 13–21

Lastenhoidon palvelualueemme:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku ja Oulu lähialueineen.

Mietitkö, mihin kaikkiin tilanteisiin lastenhoitajan voi tilata kotiin?

Lastenhoitajamme auttavat, kun tarvitset perheesi arjen pyörittämiseen ja juhlahetkiin lastenhoitoapua. Huomioithan, että yksi lastenhoitaja voi hoitaa samanaikaisesti enintään neljää lasta. Näin korona-aikaan hoidamme vain yhden perheen lapsia kerrallaan.

Lastenhoitoa-apua saa myös työsuhde-etuna, lue tästä lisää.

Etätyöpäiviin

Etätyöt ja lastenhoito on mutkikas yhdistelmä. Kun työ vaatii täyden keskittymisen, kutsu lastenhoitaja apuun!

Pikkunuhat ja muut sairaspäivät

”Pikkunuha, kirkasta räkää, mahaan vähän sattuu, vielä se kuumeeton päivä…” Kun lapsi ei syystä tai toisesta voi mennä päiväkotiin tai kouluun, lastenhoitajamme huolehtii hänestä puolestasi.

Työmatkat ja muut työmenot

Joskus työmatka tai muu välttämätön työmeno ei onnistu ilman lastenhoitojärjestelyjä, silloin lastenhoitajamme tulee apuun yöllä tai päivällä.

Arjen aikatauluhaasteisiin

Lastenhoitajamme rientää apuun aikataulurumban helpottamiseksi yllättävissä arjen tilanteissa tai vaikkapa pienen harrastuksiin kuskaamiseen viikoittain.

Lapsen pitkiin iltapäiviin

Lämmin ja turvallinen hoitaja pienen koululaisen iltapäivän yksinäisten tuntien ajaksi; läksyapua ja ulkoilua yhdessä lastenhoitajan kanssa.

Vanhemmille omaa aikaa

Lastenhoitaja vapauttaa vanhemmat omiin menoihin ja harrastuksiin tai vaikkapa yhteiseen parisuhdeaikaan edes silloin tällöin – se on koko perheelle arvokas asia.

Lapset viihtymään perhejuhlissa

Lastenhoitajamme järjestävät iloisen aktiivista toimintaa ja ohjelmaa lapsille pienemmissä tai isommissa perhejuhlissa ja tapahtumissa.

Kokemuksemme Pilke lastenhoidosta

Meille vieraan hoitajan ottaminen ihan vaan ”huvikseen” ei ole mikään pikkujuttu. Nuorempi lapsemme on 8 kuukauden ikäinen, ja hänellä on ollut jonkin verran vierastamista ja eroahdistusta. Hän on ollut joitain kertoja vähän aikaa erossa vanhemmistaan, mutta käytännössä muuten aina on toinen vanhempi hänen lähellään.

Lue Mutkatonta-blogista kokemus Pilke lastenhoidosta.
Lainaus ja kuva blogin verkkosivulta.

mutkatonta_kuva_4

Lastenhoidon hinnat 1.1.2023 alkaen

Hinta Vähennys – 60 %*
Arkisin klo 6–18 39,00 €/h (+alv) 19,34 €/h* (+alv)
Arkisin klo 18–22 45,00 €/h (+alv) 22,32 €/h* (+alv)
Arkisin klo 22–6  51,00 €/h (+alv) 25,30 €/h* (+alv)
Lauantaisin 51,00 €/h (+alv) 25,30€/h* (+alv)
Lauantaisin klo 20-24 78,00 €/h (+alv) 38,69€/h* (+alv)
Sunnuntaisin 78,00 €/h (+alv) 38,69 €/h* (+alv)

* Hinta 60 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen. Kotitalousvähennyksessä on vuosittain 100 euron omavastuu.

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku, Pori, Lappeenranta ja Oulu lähialueineen.

Lataa vuoden 2022 hinnasto tästä »

Suosittelisitko Pilke lastenhoitoa ystävällesi?

Tyytyväinen asiakas on tärkein onnistumisen mittarimme. Siksi kysymme lastenhoidon asiakasperheiltämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Pilke lastenhoidon kokemuksia kerätessämme yksi painotetuista kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Pilkettä ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

0
%
asiakkaistamme suosittelee Pilke lastenhoitoa

(nps-asiakaskokemus, maaliskuussa 2023)

Millainen on hyvä lastenhoitaja?

Pyydämme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia lastenhoitajistamme ja toiveita täydelliselle hoitajalle. Haluamme varmistaa, että meiltä voi tilata lastenhoitajan kotiin turvallisin mielin nyt ja aina.

Lastenhoitajan tärkein ominaisuus on vanhempien mielestä luotettavuus. Hyvää lastenhoitajaa kuvaillaan luotettavaksi, lapsirakkaaksi ja iloiseksi – vanhempien mielestä hoitopäivän onnistuminen näkyy usein parhaiten lapsen kasvoilta.

Muita vanhempien toiveita lastenhoitajille ovat kekseliäisyys, heittäytymiskyky, empaattisuus, lempeys ja pitkä pinna.

”Paras hoitaja on lapsen silmissä uskottava, vaikka hassutteleekin. Sellainen, joka osaa asettaa rajat ja pitää niistä kiinni ja antaa sydämensä kyllyydestä rakkautta ja huolenpitoa. Lapsia hoidetaan suurella sydämellä.” –Jaana

Pilkkeen lastenhoitajat tekevät lapselle aina hyvän päivän. Varmistamme hoitajiemme ammattitaidon huolellisella rekrytoinnilla ja säännöllisillä koulutuksilla. Kerro meille toiveesi tilausta tehdessäsi tai palautetta antaessasi!

”On vaikka mitä leikkejä leikittävänä”

Yksi Pilkkeen yli sadasta lastenhoitajasta on Tarja Koivunen. Useimmin Tarjan työpäivät menevät sairastavia lapsia hoitaessa. Kun esimerkiksi flunssa tai kuume pitää lapsen kotona toipilaana, vanhemmat voivat tilata lapselle lämpimän hoitajan ja lähteä levollisin mielin töihin.

– Monesti lapsi on reipas kipeänäkin, ja päivä menee lapsen voinnin ja halujen mukaan leikkiessä, askarrellessa, lukiessa ja lautapelejä pelatessa. Aika äkkiä näkee lapsen persoonallisuuden ja pystyy vaistoamaan, miten lapsen kanssa ollaan.

Yleensä tieto hoitokeikasta tulee Tarjalle edellisenä päivänä tai samana aamuna kello 7:n jälkeen. Kun Tarja kuulee lapsen iän, hän miettii mitä askartelu- ja leikkitarvikkeita ottaa mukaan.

– On ihanaa, miten lasten mielikuvitus laukkaa. Kun souvii heidän mukana, on vaikka mitä leikkejä leikittävänä.

Pilkkeen hoitajat noudattavat aina vanhempien ohjeita ja toiveita. Vanhemmat tavatessaan myös Tarja kyselee olennaiset tiedot, että päivä varmasti sujuu hyvin. Ja niin ne ovatkin sujuneet. Tarjan polku lastenhoitajaksi ei ollut se perinteisin, sillä hän vaihtoi yli 30-vuotisen työuran toimistotehtävissä ja markkinoinnissa lastenhoitoon.

– Olen tykännyt työstä paljon ja saanut vanhemmilta hyvää palautetta. On tuntunut, että tämä on se mun juttu.

tarja-koivunen-round-2

”On ihanaa, miten lasten mielikuvitus laukkaa.”

Kokosimme meiltä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidon palveluistamme.