Mikä on palveluseteli?

Palveluseteli on rahanarvoinen maksusitoumus, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Palvelusetelillä voi hankkia esimerkiksi lapsiperheiden kotipalvelun ja lastenhoidon palveluita.

Me Pilkkeellä toimimme lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelituottajana useissa kunnissa (ks. lista alla). Asuinpaikkakuntasi palvelusetelituottajat löydät kuntasi käyttämän palvelusetelitoimittajan verkkopalvelusta (PSOPVaana tai Palse.fi).

Kuka voi saada palvelusetelin?

Palvelusetelin voi saada tarpeen mukaan kuka tahansa. Tarpeen arvioivat kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät.

Miten palvelusetelillä ostetaan?

Kun olet saanut palvelusetelin, palveluiden ostaminen on helppoa: soita meille Pilkkeelle numeroon 09 4245 5388. Kerro palvelusetelin numero ja haluamasi palvelun ajankohta, niin hoidamme varauksen.

Pilke on ostanut Stellan lastenhoidon palvelut 1.11.2019 alkaen. Kaikki palvelut jatkavat ennallaan ja kaikki tutut lastenhoitajat ja asiakaspalvelijat jatkavat Pilkkeellä. Lastenhoidon palvelut saat numerosta 09 4245 5388

.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisää tai tehdä tilauksen?
Soita meille, me Pilkkeellä palvelemme sinua ilomielin numerossa 09 4245 5388

Lapsiperheiden kotipalvelu – kun tarvitset apua

Hae tukea perheen arkeen palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä!

Lapsiperheiden kotipalvelu palvelusetelillä

Lapsiperheiden kotipalveluiden palvelusetelin voi saada, jos perheessä tarvitaan apua arjessa selviytymisessä esimerkiksi synnytyksen, sairauden, vammautumisen tai muun toimintakykyä alentavan syyn vuoksi.

Myös erityinen perhetilanne kuten kaksosten syntymä, omaishoito tai perheenjäsenen menehtyminen voi olla peruste palvelusetelin saamiseen.

Jos olet huolissasi omasta jaksamisestasi tai tarvitset apua arjen asioiden järjestämiseksi, kysy palvelusetelistä oman asuinkuntasi sosiaalitoimesta. Asiakkaalta veloitamme palvelusta ainoastaan mahdollisen omavastuuosuuden.

Kunnan asiantuntijat suunnittelevat palvelun aina perheen tarpeiden mukaiseksi. Lastenhoitajamme voivat esimerkiksi

  • viedä lapset ulos leikkimään,
  • laittaa ruokaa,
  • pestä pyykkiä ja
  • tiskata tiskit.

Palvelusetelin lisäksi perhe voi halutessaan hankkia Pilkkeeltä omalla kustannuksellaan lisäpalveluita, joista voi verotuksessa tehdä 40 %:n kotitalousvähennyksen.

Palvelusetelikunnat 

Lapsiperheiden kotipalvelua tarjoavat: 

Helsinki, Porvoo, Turku, Kaarina, Nokia,
Ylöjärvi, Kuopio, Siilinjärvi, Oulu, Haukipudas

Lapsiperheiden tilapäistä kotipalvelua tarjoavat:

Vantaa, Tampere

Lapsiperheiden kotipalvelua päivätunteina tarjoavat:

Raisio, Rusko

Näin hankit palvelusetelin ja tilaat lapsiperheiden kotipalvelun:

  1. Ole yhteydessä asuinkuntaasi. Kuntasi sosiaalitoimi kertoo lisätietoja palvelusetelistä ja arvioi, millaista apua perheenne tarvitsee.
  2. Saatuasi palvelusetelin, voit käyttää sitä maksuvälineenä lapsiperheiden kotipalvelua tilatessasi. Palvelusetelillä on kuntasi määrittämä rahallinen arvo, ja tavallisesti maksat lisäksi muutamien eurojen arvoisen omavastuuosuuden.
  3. Voit vertailla palveluntuottajia palvelusetelitoimittajien verkkopalvelussa, joita Suomessa on käytössä kolme: PSOPVaana tai Palse.fi. Asuinkuntasi käyttää näistä yhtä.
  4. Tilaa palvelu – toivottavasti Pilkkeeltä. Me Pilkkeellä palvelemme sinua aina ilomielin. Soita meille 09 4245 5388 ja pidä palvelusetelin numero saatavilla puhelun aikana.
  5. Nauti Pilkkeen ammattitaitoisesta lastenhoidosta.

Ota yhteyttä!

Haluatko lisätietoja Pilkkeen palveluista? Jätä tietosi meille tällä lomakkeella, niin otamme yhteyttä!

Soita meille, palvelemme sinua ilomielin numerossa 09 4245 5388.

Jätä yhteydenottopyyntö