Työn ja kodin yhteensovittaminen pienten koululaisten ja lasten loma-aikoihin on monessa perheessä melkoinen palapeli. Leirit ja erilaiset tapahtumat ovatkin siksi monelle asiakasyrityksellemme tärkeitä tekoja työnantajamaineen rakentamisessa ja henkilöstön sitouttamisessa.

Turvallinen ja hygieeninen lastenhoito myös korona-aikaan

Tehdään yhdessä paras mahdollinen kotipäivä. Lue tästä ohjeemme, kuinka huomioimme ja minimoimme yhdessä tartuntariskin ja ehkäisemme koronaviruksen leviämistä lastenhoitajan vieraillessa perheenne kotona.

Lue lisää

Kun varaatte loma-ajan leirin kauttamme yritykseenne, on pienten koululaisten vanhemmilla ainakin yksi huoli vähemmän – lapsilla taas monta mukavaa seikkailua enemmän!

Järjestämme työntekijöiden lomaileville lapsille mielekästä tekemistä, yksittäisistä retkipäivistä ja tapahtumista kuukaudenkin mittaisiin kesäleireihin. Pilke-lomaleirit pidetään yritysten niille osoittamissa tiloissa, jonne tuomme kaikki tarvittavat välineet. Ohjelma ja puitteet suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa, ja yritys päättää leirien kustannusten jakamisesta työnantajan ja henkilöstön kesken.

Leiripäivinä lapset ja vanhemmat tulevat yhdessä työpaikalle

Pilke-lomaleiripäivä on koko työpäivän mittainen. Se alkaa ja päättyy kätevästi vanhemman työpaikalle. Itse leiri huipentuu juhlaan, jossa yhdessä käydään läpi huippukohtia kuvien ja omien luomusten merkeissä. Lue tästä lisää lastenhoitajiemme kokemuksia lomaleiripäivistä.

Kaikki kesäleirimme toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Ne sisältävät selkeän päiväkohtaisen ohjelman, joka suunnitellaan ja räätälöidään yhteistyössä yrityksen kanssa. Kaikenkokoiset yritykset voivat varata leirin, kunhan osallistujia on vähintään kuusi. Mitoitamme lastenhoitajat lasten lukumäärän mukaan varhaiskasvatuksen kriteerejä noudattaen. Lapset on vakuutettu toimestamme koko leirin ajan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lasten lomaleireistä yrityksissä, lue tästä lisää

Kyllä, haluan kuulla loma-ajan lastenhoitopalveluista lisää!

Täytä lomake ja lähetä viesti. Asiantuntijamme on sinuun pikimmiten yhteydessä.

Esimerkki lomaleirin ohjelmasta

Maanantai
Aamupäivä: Tervetuloa leirille, tutustuminen ja lasten kierros työpaikalla. Lounas. Iltapäivä: Teema: Pihapelit

Tiistai
Aamupäivä: Teema: Kädentaidot. Lounas. Iltapäivä: Teema: Luonto

Keskiviikko
Aamupäivä: Teema: Retkikohde. Lounas. Iltapäivä: Teema: Musiikki

Torstai
Aamupäivä: Teema:. Lounas. Iltapäivä: Teema:

Perjantai
Aamupäivä: Teema:. Lounas. Iltapäivä: Leirin päättäjäiset, talentit ja tunnelmat

Hinta: 3500 euroa + alv. / 14 lasta = 2 hoitajaa* sisältäen perusmateriaalin ja välineet (askartelu, pelit yms.), maksulliset retket, erikoistarvikkeet yms. veloitamme kulujen mukaan. Hinta / lapsi 250 eur + alv.

Elina Biström

Myyntipäällikkö
044 302 0006
elina.bistrom@pilkelastenhoito.fi

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen

Kerron mielelläni sairaan lapsen hoito työsuhde-etuna -kokonaispalvelustamme yrityksille. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!

Tutustu tästä muihin lastenhoidon palveluihimme yrityksille

Retkiä Liikennepuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon

”Leirikokemukseni lastenhoitajana ovat innostavia, mukavia ja inspiroivia. Monipuolisen ja samaan aikaan joustavan leiriohjelman ansiosta olemme toteuttaneet onnistuneita leirejä. Yrityksen neuvottelutilat ovat taipuneet hienosti niin askartelujen, leikkien, iltapäiväsatujen kuin elokuvateatterinkin miljööksi. Lasten kanssa on ollut monia hauskoja hetkiä, kuten saippuakuplien puhaltelu ja futis lähipuistossa sekä retket esimerkiksi Liikennepuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon. Lapset ovat innoissaan päästessään tutustumaan uusiin paikkoihin. 

Meidät on otettu lämpimästi vastaan yrityksissä ja minusta on tuntunut luontevalta sujahtaa hetkeksi osaksi uusia työyhteisöjä mukavien ihmisten ansiosta. On erityisen tärkeää, että asiakasyrityksessä on nimetty valmiiksi yhteyshenkilö, joka tuntee työyhteisön, ja jolta voi tarvittaessa kysyä mitä tahansa käytännön seikkaa koskien leirijärjestelyjä. Kommunikaatio ja vuorovaikutus ovat erittäin merkittävässä roolissa.”

Mirva_Mietala

Pilkkeen lastenhoitaja Mirva Mietala

Lastenhoito

Pilkkeen lastenhoitaja Päivi Keränen

Mieluisaa tekemistä jokaiselle

”Pilkkeen järjestämillä leireillä meno on aktiivista ja toiminnantäyteistä. Viihtyisä tila sekä erittäin monipuoliset peli-, leikki- ja askarteluvälineet takaavat, että aika ei tule pitkäksi lapsille, eikä ohjaajille. Jokainen löytää itselleen mieluisaa tekemistä.

Yksi lastenhoitaja keskittyy esim. kädentaitojen ohjaamiseen, toinen ottaa yleisvastuun muusta toiminnasta. Lapset esittelevät aina innoissaan vanhemmilleen, mitä ovat luoneet päivän aikana. Retket jännään paikkaan jäävät usein myös mukavaksi leirimuistoksi. Lyhyessäkin ajassa muodostuu hyvä yhteishenki ja lapset tulevat tutuiksi. Viimeisenä päivänä on palkitsevaa saatella lapset matkaan luomuksineen ja kiitoksineen!”

Usein kysyttyä Pilke lastenhoidon palveluista

Kokosimme meiltä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidon palveluistamme.

Kokosimme meiltä useimmiten kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidon palveluistamme.
Selaa kysymyksiä ja vastauksia