Työn ja perheen joustava yhdistäminen on yritykselle kilpailuvaltti

Perheen ja työn yhteensovittamisen tuki on rekrytointivaltti, jolla yritys houkuttelee parhaita osaajia ja sitouttaa heitä. Se on tekoja, jotka viestittävät perhemyönteisiä arvoja. Perheystävällinen työpaikka lisää työhyvinvointia. Hyvinvoiva työntekijä sairastaa vähemmän ja on tehokkaampi työssään. Tuki perheen ja työn yhdistämiselle tuo yritykselle suoria ja välillisiä säästöjä.

Lastenhoitoapu vähentää stressiä ja parantaa työtehoa

Kaikilla vanhemmilla ei ole tukiverkostoa järjestellä lapsen hoitoa, jolloin lasten sairastelu tai vanhempien työmatkat ja muut tärkeät työmenot voivat aiheuttaa paljon huolta ja kuormaa. Se voi johtaa työtehon heikkenemiseen. Hoitajan järjestäminen kiireisenä työaamuna tai myöhään illalla voi viedä paljon aikaa ja voimavaroja. Järjestelyihin tuhrautunut aika ja stressi tuovat työnantajalle välillisiä kustannuksia esimerkiksi työajan hukkana.

Pilke lastenhoitaja takaa lapselle turvallisen ja aktiivisen kotipäivän vanhemman työskennellessä

Pilkkeen ammattitaitoiset lastenhoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa lapsella on aina mahdollisuus hyvään päivään – ja vanhemmat keskittyvät sillä aikaa hyvällä omallatunnolla työhönsä.

Lastenhoidon järjestäminen on yrityksille joustavaa ja kustannustehokasta

Pilke lastenhoito auttaa yrityksiä työn ja perheen yhteensovittamisessa. Lastenhoitopalvelumme on joustava ratkaisu yritysten ja työntekijöiden eri tarpeisiin ja tilanteisiin.

Sopimus lastenhoidosta voidaan tehdä valmiiksi ilman sitoumusta palvelun käyttöön.

  • Palvelussamme ei ole kiinteitä kuluja, vaan se laskutetaan käytön mukaan.
  • Yritys määrittelee itse, kuka voi käyttää palvelua ja missä tilanteessa.
  • Lastenhoitopalvelut ovat yritykselle verovähennyskelpoinen kulu.
  • Autamme teille sopivan lastenhoitopolitiikan määrittelyssä ja sen viestimisessä henkilöstölle.

Turvallinen ja hygieeninen lastenhoito myös korona-aikaan

Tehdään yhdessä paras mahdollinen kotipäivä. Lue tästä ohjeemme, kuinka huomioimme ja minimoimme yhdessä tartuntariskin ja ehkäisemme koronaviruksen leviämistä lastenhoitajan vieraillessa perheenne kotona.

Lue lisää

Aloita lastenhoitopalveluiden käyttäminen täyttämällä lomake

Kun olet lähettänyt lomakkeen, toimitamme antamaasi osoitteeseen sopimuksen lastenhoidosta. Sopimuksella saat lastenhoidon palvelumme sitoumuksetta heti käyttöön. Ei kiinteitä kuluja ja laskutus käytetyn palvelun mukaan.

Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu

Etätyö sairaan lapsen kanssa ei ole etätyötä laisinkaan. Asiakas- ja asiantuntijatyössä voi olla hankalaa varautua äkillisiin poissaoloihin, silloin lastenhoitajamme ovat kustannustehokas vaihtoehto. Lue lisää!

Tilapäinen lastenhoitoapu yrityksenne työntekijöille

Asiakas- ja asiantuntijatyössä on joskus välttämättömiä työmatkoja tai muita työmenoja, jolloin tarvitaan lapsille turvallinen ja luotettava hoitaja. Lue lisää!

Loma-ajan leirit ja tapahtumat lapsille työpaikoilla

Kun työpaikallanne halutaan järjestää aktiivista ja hauskaa tekemistä töissä olevien vanhempien lapsille esimerkiksi koulujen kesä- ja syysloman aikaan, me Pilkkeellä autamme. Lue lisää!

Lapsi mukaan töihin -päivä on vuosittain marraskuussa

Millainen ohjelma yrityksenne pienille apulaisille järjestetään? Tilaa Pilkkeen lastenhoitajat apuun. Lue lisää!

Laske, millainen tuottavuusansa tehoton työaika on yrityksessäsi

henkilöä
päivää
euroa
tuntia

Tulos: Menetetyt liikevaihtoeurot vuodessa: 90 000 euroa.

Laskurimme perustuu oletukseen, jossa etätyön tehokkuus on 50 % normaaliin työpäivään ja -aikaan verrattuna.

Pilke lastenhoidon yritysasiakas Supercell kertoo kokemuksistaan

”Kokemuksemme mukaan Pilkkeen lastenhoitopalvelut yrityksille ovat ammattitaitoisesti tuotettuja ja tuovat hienosti joustavia ratkaisuja perhe-elämän kiireiseen ja joskus vaativaankin arkeen.

Olemme käyttäneet Pilkkeen lastenhoitopalveluita myös terveen lapsen hoitamiseen, koska välillä työntekijöillämme on työhön liittyviä ilta- tai viikonloppumenoja, ja toinen vanhempi ei voi oman työnsä takia hoitaa lapsia sinä aikana tai yksinhuoltajalla ei ole tukiverkkoa.

Lastenhoitopalveluista on erityisesti hyötyä tilanteissa, joissa työntekijöidemme lapset ovat sairaina ja molempien vanhempien työ vaatii läsnäoloa. Palvelun avulla lapsille saadaan turvallinen ja luotettava hoitaja paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.”

-Anna Feodorow, Admin Lead, Supercell

Supercell
supercell

Anna lastenhoitoa lahjaksi työntekijöillesi

Mietitkö erilaisia tapoja muistaa henkilöstöä? Lapsiperheellinen työntekijäsi ilahtuu varmasti lastenhoidon lahjakortista! Pilke lastenhoidon lahjakortti sisältää kolmen tunnin lastenhoidon, hinta 95 eur. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta. Tilaa lahjakortti tästä!

Yli 850 suomalaista yritystä luottaa Pilke lastenhoidon palveluun

Mm. näiden yritysten henkilöstöllä on käytössään Pilkkeen lastenhoitopalvelu työsuhde-etuna:

Capgemini Finland Oy
Ernst & Young Oy
F-Secure Oyj
KPMG Oy Ab
SAP Finland Oy
Sun Microsystems Oy
Pricewaterhouse Coopers Oy
Tieto Oyj
Roschier Asianajotoimisto Oy
Asianajotoimisto Hannes Snellman Oy
Arkkitehtitoimisto Helin & Co
Pohjolan Systeemipalvelu Oy
Oy Samlink Ab
Viestintätoimisto Pohjoisranta Oy
Bilot Oy
Futurice Oy
Solita Oy
HiQ Finland Oy

Tilaa tästä sitoumuksetta lastenhoidon palvelusopimus!

Elina Biström

Myyntipäällikkö
044 302 0006
elina.bistrom@pilkelastenhoito.fi

Miten voimme auttaa yritystänne ja työntekijöidenne lapsiperheitä työn ja kodin yhteensovittamisessa?

Kerron mielelläni lisää lastenhoidon yhteistyömahdollisuuksistamme yritysten kanssa: sairaan lapsen hoito -työsuhde-etuna, erilaiset poikkeustilanteiden ja muiden tilapäisten akuuttien tilanteiden lastenhoitotarpeet työntekijöille, loma-aikojen ja muiden tapahtumien lastenhoitopalvelut. 

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu. Pilke lastenhoito on yritysten ja lapsiperheiden arjen apuna!

Kotipalvelu

Olemme linjanneet, että korona-aikaan tuotamme lastenhoitopalvelua samoin perustein kuin varhaiskasvatuspalveluita on tarjolla. Toimintamme lähtökohta on, että työtä tekevät vain oireettomat lastenhoitajat. Kiinnitämme erityistä huomiota lastenhoitajiemme ja asiakasperheidemme turvalliseen ja hygieeniseen kohtaamiseen ja kartoitamme jokaisen tilauksen tilauskohtaisesti riskitekijät huomioiden. Emme hoida kuumeisia potilaita emmekä lapsia, joilla on vakavia hengitystieoireita.

Toimintamme lähtökohta on, että työtä tekevät vain oireettomat lastenhoitajat. Lastenhoitajamme käyttävät hengityssuojaimia ja suojakäsineitä.

Pyrimme käyttämään samaa hoitajaa samoissa kohteissa ja seuraamme missä hoitaja on 14vrk aikana ollut, jotta mahdollisia altistumista vähennettäisiin.

Me Pilkkeellä toimimme lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelituottajana useissa kunnissa. Lue tästä tarkemmin lisää: https://www.pilkelastenhoito.fi/palveluseteli/

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan palvelusetelillä tai maksusitoumuksella kustantamaa apua, jota tarjotaan, kun perheessä tarvitaan käytännön tukea arjen sujumiseen esimerkiksi vanhemman sairastamisen tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen vuoksi. Lue tästä lisää Pilke lastenhoidon lapsiperheiden kotipalvelusta: https://www.pilkelastenhoito.fi/lapsiperheiden-kotipalvelu

Palvelu suunnitellaan aina perheen tarpeiden mukaiseksi. Lastenhoitajamme voivat esimerkiksi viedä lapset pihalle leikkimään, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä tai tiskata tiskit.

Saat tarkemmat ohjeet palvelusta oman kuntasi sosiaalitoimesta. Asiakkaalta veloitamme palvelusta ainoastaan mahdollisen omavastuuosuuden. Lue tästä lisää: https://www.pilkelastenhoito.fi/palveluseteli/

Tilaa lastenhoitajamme numerosta 020 768 9777 ja mainitse, että käytät palveluseteliä tai maksusitoumusta.

Lapsiperheiden kotipalvelun tilaamiseen saat tarkemmat ohjeet oman kuntasi sosiaalitoimesta.

Lapsiperheiden kotipalvelu on kunnan palvelusetelillä tai maksusitoumuksella kustantamaa apua, jota tarjotaan, kun perheessä tarvitaan käytännön tukea arjen sujumiseen esimerkiksi vanhemman sairastamisen tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen vuoksi.

Lue tästä lisää: https://www.pilkelastenhoito.fi/palveluseteli/

Pilkkeen lasten kotihoidon lastenhoitohenkilökunta koostuu muun muassa lastenhoitajista, lähihoitajista, terveydenhoitajista ja näiden alojen opiskelijoista. Hoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja ylpeitä alan ammattilaisia, ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta.
Hoitajiamme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus, ja lisäksi hoitajiemme taustat tarkistetaan huolella rikosrekisteriotetta myöten. Valvomme palvelumme laatua säännöllisesti asiakaspalautetta seuraamalla. Perusteellinen vastuuvakuutuksemme kattaa luonnollisesti myös lastenhoitopalvelumme.

Lastenhoidon turvallisuus ja laatu on meille ehdottoman tärkeää. Pilkkeen lastenhoitajat ovat täysi-ikäisiä hoiva-alan osaajia, alan opiskelijoita tai muutoin lastenhoitotehtävistä kokemusta omaavia henkilöitä, joiden rikosrekisteriotteet ja suosittelijat on huolellisesti tarkastettu.
Kaikkia lastenhoitajiamme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Pilke lastenhoidon vastuuvakuutus kattaa mahdolliset lastenhoitopalvelun henkilö- ja esinevahingot. Työntekijöidemme eläkevakuutus on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö ELOssa, ja lakisääteinen tapaturmavakuutus Fenniassa.

Pilkkeen lastenhoidon palvelualueet ovat pääkaupunkiseutu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku ja Oulu lähialueineen.

Load More