Lahjaidea pienten lasten vanhemmille: Omaa aikaa ja lastenhoito järjestetty

Kiireinen arki pienten lasten kanssa voi olla välillä haastavaa. Tai ainakin vanhempien oma tai yhteinen aika on helposti kortilla. Kaikilla ei ole tukiverkostoja lähellään tai aina käytettävissä, ja silloin lastenhoitoapu muutamaksikin tunniksi tulee varmasti tarpeeseen.

Tilaa lastenhoidon lahjakortti, ja ilahduta lapsiperhettä. Tutustu tästä tarkemmin lastenhoitopalveluumme perheille arkeen ja juhlaan – voit myös tilata lastenhoitajan suoraan läheisesi kotiin, ota yhteyttä!

Tilaa tästä Pilke lastenhoidon 3h lahjakortti, hinta 95 euroa tai 6h lahjakortti, hinta 190 euroa.

Nämä lahjakortit ovat käytössä arkisin klo 6-18:00. Lahjakortit voi yhdistää myös viikonloppuun ja ilta-aikaan, jolloin jää omavastuuosuus. Kysy lisätietoja lastenhoidon asiakaspalvelusta. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta.

Täytä alle lahjakortin tilaajan tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun puhelimitse. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita tilaamiseen.

Asiakaspalvelu: Soita 020 768 9777

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua henkilökohtaisesti:

  • maanantaista torstaihin klo 7–21
  • perjantaisin klo 7–16
  • sunnuntaisin klo 13–21

Lastenhoidon palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku, Oulu ja Kuopio lähialueineen.

Suosittelisitko Pilkettä?

Tyytyväinen asiakas on Pilkkeen tärkein onnistumisen mittari. Siksi keräämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Asiakaskokemuksia kerätessämme yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Pilkettä ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

0
PROSENTTIA

lastenhoidon asiakkaista suosittelee
(marraskuussa 2020)