Lahjaidea pienten lasten vanhemmille: Omaa aikaa ja lastenhoito järjestetty

Kiireinen arki pienten lasten kanssa voi olla välillä haastavaa. Tai ainakin vanhempien oma tai yhteinen aika on helposti kortilla. Kaikilla ei ole tukiverkostoja lähellään tai aina käytettävissä, ja silloin lastenhoitoapu muutamaksikin tunniksi tulee varmasti tarpeeseen.

Tilaa lastenhoidon lahjakortti, ja ilahduta lapsiperhettä. Tutustu tästä tarkemmin lastenhoitopalveluumme perheille arkeen ja juhlaan – voit myös tilata lastenhoitajan suoraan läheisesi kotiin, ota yhteyttä!

Tilaa tästä Pilke lastenhoidon lahjakortti

Hinnat

  • 3h = 95 euroa

  • 6h = 190 euroa

Nämä lahjakortit ovat käytössä arkisin klo 6-18:00. Lahjakortit voi yhdistää myös viikonloppuun ja ilta-aikaan, jolloin jää omavastuuosuus. Kysy lisätietoja lastenhoidon asiakaspalvelusta. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan tilauksesta.

Täytä alle lahjakortin tilaajan tiedot, niin olemme yhteydessä sinuun puhelimitse. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita tilaamiseen.

Asiakaspalvelu, soita: 09 4245 5388

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua henkilökohtaisesti:

  • maanantaista torstaihin klo 7–21
  • perjantaisin klo 7–16
  • sunnuntaisin klo 13–21

Lastenhoidon palvelualueemme:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula ja muut Uudenmaan kunnat, sekä Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku, Oulu ja Kuopio lähialueineen.

Suosittelisitko Pilke lastenhoitoa ystävällesi?

Tyytyväinen asiakas on tärkein onnistumisen mittarimme. Siksi kysymme lastenhoidon asiakasperheiltämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Pilke lastenhoidon kokemuksia kerätessämme yksi painotetuista kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Pilkettä ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

0
%
asiakkaistamme suosittelee Pilke lastenhoitoa

(nps-asiakaskokemus, toukokuussa 2021)