Kun koulu loppuu, onko lapsilla tekemistä? Tehdään yhdessä hyvä kesälomapäivä!

Järjestämme lomaileville lapsille mielekästä tekemistä, yksittäisistä retkipäivistä kuukaudenkin mittaisiin kesäleireihin. Pilke-kesäleirit pidetään yritysten niille osoittamissa tiloissa, jonne tuomme kaikki tarvittavat välineet. Tästä tukikohdasta käsin teemme mm. mielenkiintoisia retkiä. Pilke on aiemmin järjestänyt leirejä mm. Finnairille, HiQ:lle ja Next Gamesille.

Ota yhteyttä

Haluatko sopia tapaamisen tai kysyä lisää kesän 2020 lasten loma-ajan leiripäivien järjestämisestä yrityksessänne? Soita meille, palvelemme sinua ilomielin!

020 768 9777

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Leiripäivinä lapset ja vanhemmat tulevat yhdessä työpaikalle

Pilke-leiripäivä on koko työpäivän mittainen. Se alkaa ja päättyy kätevästi vanhemman työpaikalle. Itse leiri huipentuu juhlaan, jossa yhdessä käydään läpi huippukohtia kuvien ja omien luomusten merkeissä. Lue tästä lisää lastenhoitajiemme kokemuksia lomaleiripäivistä.

Kaikki kesäleirimme toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Ne sisältävät selkeän päiväkohtaisen ohjelman, joka suunnitellaan yhteistyössä yrityksen kanssa. Sisältöä voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaisesti. Kaikenkokoiset yritykset voivat varata leirin, kunhan osallistujia on vähintään kuusi. Lapset on vakuutettu toimestamme koko leirin ajan.

Kun varaatte leirin kauttamme, on ainakin yksi huoli vähemmän – lapsilla taas monta mukavaa seikkailua enemmän.

Parhaat kesäleiripäivät 2020 varataan nyt!

Haluatko kuulla lisää Pilke lastenhoidon kesäleireistä yrityksille? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopivin ratkaisu. 

Toimi pian, sillä parhaat kesäleiripäivät varataan nyt.

Hyviä kesäleiripäiviä odotellen!

Elina Biström
Myyntipäällikkö

044 302 0006
elina.bistrom@pilkelastenhoito.fi

”Leirikokemukseni lastenhoitajana ovat innostavia, mukavia ja inspiroivia. Monipuolisen ja samaan aikaan joustavan leiriohjelman ansiosta olemme toteuttaneet onnistuneita leirejä. Yrityksen neuvottelutilat ovat taipuneet hienosti niin askartelujen, leikkien, iltapäiväsatujen kuin elokuvateatterinkin miljööksi. Lasten kanssa on ollut monia hauskoja hetkiä, kuten saippuakuplien puhaltelu ja futis lähipuistossa sekä retket esimerkiksi Liikennepuistoon ja Luonnontieteelliseen museoon. Lapset ovat innoissaan päästessään tutustumaan uusiin paikkoihin. 

Meidät on otettu lämpimästi vastaan yrityksissä ja minusta on tuntunut luontevalta sujahtaa hetkeksi osaksi uusia työyhteisöjä mukavien ihmisten ansiosta. On erityisen tärkeää, että asiakasyrityksessä on nimetty valmiiksi yhteyshenkilö, joka tuntee työyhteisön, ja jolta voi tarvittaessa kysyä mitä tahansa käytännön seikkaa koskien leirijärjestelyjä. Kommunikaatio ja vuorovaikutus ovat erittäin merkittävässä roolissa.”

Mirva_Mietala

Pilkkeen lastenhoitaja Mirva Mietala

Lastenhoito

Pilkkeen lastenhoitaja Päivi Keränen

”Pilkkeen järjestämillä leireillä meno on aktiivista ja toiminnantäyteistä. Viihtyisä tila sekä erittäin monipuoliset peli-, leikki- ja askarteluvälineet takaavat, että aika ei tule pitkäksi lapsille, eikä ohjaajille. Jokainen löytää itselleen mieluisaa tekemistä.

Yksi lastenhoitaja keskittyy esim. kädentaitojen ohjaamiseen, toinen ottaa yleisvastuun muusta toiminnasta. Lapset esittelevät aina innoissaan vanhemmilleen, mitä ovat luoneet päivän aikana. Retket jännään paikkaan jäävät usein myös mukavaksi leirimuistoksi. Lyhyessäkin ajassa muodostuu hyvä yhteishenki ja lapset tulevat tutuiksi. Viimeisenä päivänä on palkitsevaa saatella lapset matkaan luomuksineen ja kiitoksineen!”

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pilke lastenhoidon lomaleireistä yrityksissä

Yrityksille toteuttamamme loma-ajan leirit ovat yleisimmin 1–2 viikon mittaisia. Mikään ei kuitenkaan estä räätälöimästä juuri teidän yrityksellenne sopivan mittaista toimintaa yksittäisistä retkipäivistä kuukaudenkin mittaisiin kesäleireihin.

Leiripäivien kesto on yleisimmin klo 8–16 tai 9–17, räätälöimme kuitenkin leiripäivät aina yrityksen omien toiveiden ja vanhempien työpäivän aikataulujen mukaisesti.

Pilke lastenhoidon toteuttamat leiripäivät järjestetään asiakasyrityksen itsensä osoittamissa tiloissa, jotka ovat yleisemmin neuvotteluhuoneita tai kokoustiloja, joskus auditorio tai liikuntasalikin on toiminut leiritilana. Leireihin voidaan sisällyttää myös erilaisia retki- ja vierailupäiviä.

Olemme tuottaneet leirejä, joihin on osallistunut eri-ikäisiä lapsia aina 3–11-v ikähaarukalla. tällöin leirien sisältö suunnitellaan yleensä kahdessa osassa, oma ohjelmarunko erikseen pienille ja isommille lapsille. Tavallisinta on rajata osallistuvien lasten ikäjakauma noin 7–9-vuotiaisiin koululaisiin, jotka ovat vielä liian pieniä ollakseen pitkiä aikoja yksin kotona. Yhdelläkin viikon mittaisella leirillä saadaan monen vanhemman monta huolta ratkaistua.

Lomaleirien ruokailut järjestetään yrityksen omien toiveiden mukaan. Olemme ruokailleet lasten kanssa yrityksen tiloissa sijaitsevassa lounasravintolassa tai sen erillisessä kabinetissa, leiritilaan voidaan tilata lapsille lounas ja jollain leireillä vanhemmat ovat toivoneet ja halunneet lasten syövän vanhempien itsensä valmistamia ja mukaan pakkaamia lämpimiä lounaita, jotka lämmitetään ja syödään yhteisesti lounasaikaan

Pilke lastenhoidon leiripäivillä ulkoillaan, pelataan, leikitään, askarrellaan, vieraillaan erilaisissa maksuttomissa ja erikseen sovittaessa maksullisissa kohteissa. Kaikki toiminta leiriviikoille on etukäteen suunniteltua ja ohjattua ja leiripäivissä on selkeä leiriohjelmarunko.

Kyllä voi, mutta näistä poikkeavuuksista pitää saada tieto etukäteen ennakkoilmoittautumisen yhteydessä, jotta osaamme mitoittaa lastenhoitajien resurssit ja pätevyysvaatimukset oikein.

Työelämän muuttumisen myötä (ml. isovanhempien pidentyneet työurat) ovat työnantajat alkaneet miettiä laajemmin työn ja arjen yhteensovittamisen haasteita ja keinoja tukea vanhempien lastenhoitohaasteita myös lasten ja pienten koululaisten pitkien loma-aikojen yhteydessä. Yritykset haluavat myös tänä päivänä erottua perheystävällisenä yrityksenä, joka huomioi laajemmin ja kokonaisuutena työntekijöiden työssä ja arjessa jaksamista.

Yleisin käytäntö on, että leirille osallistuvien lasten vanhemmat maksavat leiristä osallistumismaksun, joten leiristä ei välttämättä aiheudu mitään kustannuksia yritykselle itselleen. Toinen vaihtoehto on, että yritys osallistuu osittain kustannusten maksamiseen tukeakseen arjen ja työn yhteensovittamista. Olemme toki tuottaneet myös leirejä, joissa työnantaja on maksanut koko leirin.